Skip to content
Da er sesongen 2024 over for denne gang, velkommen igjen til sesongen 24/25. Vi gleder oss!

Da takker vi av for en veldig variert sesong 2024. Startet sesongen i januar med litt lite snø, for så å få ei uke med fantastisk pudder-kjøring. Masse folk i bakken og områdene utenfor traseen med hodelykter og mye god kjøring.

Så var vi så uheldig å få mye nedbør som resulterte i sørpeskred. Dette ødela mye av bakken, men heldigvis hadde vi lagt opp en god del kunstsnø som skulle brukes utover sesongen som nå ble brukt til å dekke over skadene.

Været har ikke akkurat spilt på lag med oss denne sesongen, dårlig vær i helgene, men noen fine dager i ukedagene. Vinterferie/påsken var vel heller ikke en innertier, men vi hadde en nydelig 1. påskedag, som ble en veldig fin avslutning på sesongen. Påskeegg jakt hver dag var en suksess.

Vi fikk en noe forsinket oppstart på skibåndet for nybegynner/barn pga. leveranseforsinkelser på deler, men når vi fikk dette i gang så har vi fått mange nye unge gjester, det setter vi veldig stor pris på 😊

Allikevel så har vi hatt en god økning i besøkende med mange kjekke og positive gjester. Vi har gjort mye for å oppgradere bakken, traseen, varmestue etc. dette vil fortsette i år også.

Vi ønsker alle våre gjester en riktig fin vår, sommer og høst. Og ønsker hjertelig velkommen til neste sesong.

Vi gleder oss allerede til å ta imot dere!